skip to Main Content
info@pietoudolfcollection.com

Leverancier worden?

Tuinarchitect

Onze klanten wonen verspreid over heel Nederland. Hoewel wij graag klanten stimuleren zelf de tuin in te gaan kan het voorkomen dat zij hiervoor toch iemand willen inschakelen. Passen de beplantings ideeën en de planten uit de Piet Oudolf Collection in de stijl van jouw ontwerpen? Stuur ons dan een e-mail info@pietoudolfcollection.com met het cv van je bedrijf. Wij zullen dan kijken of wij een link naar je website op onze site kunnen plaatsen. Voor meer informatie kun je ons ook bellen 06 10074117 en vraag naar Gerrit.

Hovenier

Is tuinieren en alles wat daarbij komt kijken je passie? Dan zijn we op zoek naar jou. Omdat wij klanten hebben waarbij het aan tijd ontbreekt zelf hun tuin te beplanten en te onderhouden. Wij krijgen nog wel eens de vraag of wij een hovenier kennen die een liefhebber is van Piet Oudolf. Graag komen we in contact met jou. Stuur ons  een e-mail info@pietoudofcollection.com met het cv van je bedrijf. Wij kunnen dan kijken of wij een link naar je website op onze site kunnen plaatsen. Voor meer informatie kun je ons ook bellen 06 10074117  en vraag naar Gerrit.

Kweker

Bent je een enthousiaste kweker van planten en denk je dat jouw planten voldoen aan onze normen en dus geschikt zijn voor de Piet Oudolf Collection? Dan komen wij graag in contact met jou. Stuur ons een e-mail info@pietoudofcollection.com met de informatie over de plant(en) waarvan je denkt dat ze bruikbaar zijn voor onze collecties. Voor meer informatie kun je ons ook bellen 06 10074117 en vraag naar Gerrit.

Hybridiseur/Verdedelaar

Heb je als liefhebberij het ontdekken van nieuwe planten? Laat het ons weten. Mogelijk dat wij je planten kunnen gebruiken voor onze collecties. Daarnaast helpen wij bij een vastleggen van de rechten voor de nieuwe planten. Wil je meer informatie bel ons dan op 06 – 10074117 en vraag naar Gerrit of mail naar info@pietoudolfcollection.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek nu nieuw tuinplezier met de Piet Oudolf Collection

Back To Top