skip to Main Content
info@pietoudolfcollection.com

– Onze Filosofie

Wij geloven dat de natuur ons meerwaarde geeft in het leven.
Met de Piet Oudolf Collection willen we jou het tuinplezier en de ontspanning van tuinieren laten ervaren.

In deze jachtige en onrustige tijd is het soms moeilijk om rust te vinden. De meeste mensen ervaren wel een bepaalde mate van stress. We rennen van hot naar her en hebben we even tijd dan rennen we de deur weer uit om ons elders weer in te spannen om te ontspannen. En onze tuin richten we, lekker makkelijk, in met tegels. Dus: weg met de tegelcultuur!

‘Terug de tuin in’ met prachtige droomplanten. Als je in je tuin aan het werk bent, ben je lekker in beweging. Je kunt allerlei sporten beoefenen, maar in je eigen tuin werken heeft in feite hetzelfde effect. En je hoeft er de deur niet voor uit. Als alles in de natuur bloeit en groeit, kun je volop van je tuin genieten. Je raakt hierdoor stress kwijt en krijgt er rust en voldoening voor in de plaats. Ervaar hoe leuk en eenvoudig het is om te tuinieren. Je eigen tuin daadwerkelijk te zien groeien en bloeien is een weldaad voor ‘Body & Mind’. Je voelt en ervaart de energie van de natuur en je tuin wordt een lust voor het oog. De rustgevende werking die uitgaat van de natuur is goed voor de gezondheid van mensen. De tuin verrijkt je.

En niet alleen wij profiteren van alles wat de natuur in onze tuin te bieden heeft. De tuin is een ecologisch systeem op zich. Hoe meer planten en kleuren in de tuin des te beter zullen de vogels, vlinders en bijen en andere insecten ons weten te vinden. Dus ook de dierenwereld heeft er baat bij. Een tuin met meer planten en grassen waar je zelf én de dieren graag zullen vertoeven.

Met de Piet Oudolf Collection hebben we ons tot doel gesteld door een exclusieve samenstelling van kwaliteitsplanten mensen weer in contact te brengen met de natuur. Genieten van de schoonheid van zorgvuldig samengestelde collecties. Vier seizoenen groei, bloei en kleur in de tuin is wat we met de collecties willen realiseren. Het hele jaar door genieten van de buitengewone kleurenpracht en geurenmix.

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van de natuur in hun eigen tuin. Dat is de basisgedachte geweest voor de Piet Oudolf Collection. De unieke samenwerking tussen ons, Piet Oudolf en El Geerlings van Green Elite Collection BV, heeft geresulteerd in (voorlopig) negen doordachte collecties planten en grassen. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan het verrijken van onze leefomgeving met de pracht die de bloemen- en plantenwereld ons heeft te bieden. We blijven volop bezig om onze prachtige collecties steeds verder uit te breiden.

Ontdek nu nieuw tuinplezier met de Piet Oudolf Collection

Back To Top