skip to Main Content
info@pietoudolfcollection.com

De zekerheden
van Piet Oudolf

Favorieten van Piet Oudolf

Piet Oudolf heeft met zorg de 9 collecties samengesteld. Voor alle collecties heeft hij zich laten inspireren door de wereldwijde projecten waaraan hij zijn medewerking heeft verleend. Je bent dus verzekerd dat de collectie bestaat uit de favorieten van Piet Oudolf.

Planten zijn stuk voor stuk van Topkwaliteit

Voor de Piet Oudolf Collection worden alleen de beste planten geselecteerd. Voor minder dan de hoogste kwaliteit planten doen we het niet. Je bent verzekerd dat de collectie samengesteld is uit planten die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn.

Exclusiviteit

De collecties zijn allemaal samengesteld door Piet Oudolf zelf. Met alle collecties kun je dus je eigen stukje Piet Oudolf tuin creëren. Je bent dus verzekerd van exclusiviteit.

Geselecteerde kwekers voor het beste resultaat

Onze planten voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnorm. De kwekers waarmee wij samenwerken zijn speciaal geselecteerd. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Passende collecties voor harmonieus geheel

Iedere collectie staat op zich, maar passen ook bij de overige (toekomstige) collecties die worden samengesteld voor de Piet Oudolf Collection. Zo ben je verzekerd van een harmonieus eindresultaat.

Ontdek nu nieuw tuinplezier met de Piet Oudolf Collection

Back To Top